Wesley Sneijder Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau staat weer open voor de liefde na haar breuk met voetballer Wesley Sneijder. Wes en Yo kregen in 2009 een relatie.


8 Revelations About Yolanthe From The Biography Of Wesley Sneijder World Today News

Wesley Sneijder 37 liet vorige week in een aflevering van Villa Oranje weten dat hij hoopt op een verzoening met Yolanthe Cabau 36.

Wesley sneijder yolanthe cabau. Dit meldde ze gisterochtend aan Frank Dane in de Ochtendshow van Radio 538. Wesley Sneijder has been married to Dutch-Spanish actress and presenter Yolanthe Cabau van Kasbergen since July 2010 although the couple made it clear that there was not yet going to be a divorce. Yolanthe Cabau als Miss Giro bij de Giro dItalia 9 mei 2010.

Volgens Wesley Sneijder gaat het goed met XaXa de loungeclub op Ibiza waarvan hij samen met zijn ex Yolanthe Cabau eigenaar is. Yolanthe staat open voor nieuwe relatie. Waarom gingen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau uit elkaar.

Na een huwelijk van bijna tien jaar gingen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder begin 2019 uit elkaar. Nu weet ik hoe belangrijk het is om je grenzen aan te. De oud-voetballer is openhartig over de fouten die hij heeft gemaakt tijdens zijn huwelijk met Yolanthe en dat hij er veel spijt van heeft.

En dat interview heeft nogal wat los gemaakt in showbizzland. 13 dagen geleden door Sophie Golbach. Gisteren was hij jarig en.

Yolanthe woont het grootste deel van de tijd in Los Angeles met zoon Xess Xava Wesley Sneijder vertoeft in Utrecht. Werk ging door alles ging door maar mijn gevoel van binnen - mijn ziel - was gebroken blikt Yolanthe in 100NL Magazine terug op de periode die volgde. Waarom gingen die twee ook alweer uit elkaar.

Misschien vraag je je dan ook af. Wesley Sneijder heeft een nieuwe vriendin. Geen Robert of Wesley.

Ze zegt onder andere. Hoewel Wesley Sneijder haar graag terug wil ziet Yolanthe Cabau een hereniging niet snel gebeuren. Yolanthe Cabau Ibiza 19 maart 1985 is een Nederlands - Spaanse actrice en tv-presentatrice.

Dat Yolanthe zelf een punt zette achter hun relatie maakte de break-up voor haar zeker niet. Op Ibiza had Wes het ongelofelijk naar zijn zin met Jaimie Vaes de vriendin van Lil Kleine. Yolanthe Cabau reageert op liefdesverklaring Wesley Sneijder.

Hij wil haar terug. Yolanthe Cabau doet nóg een lugubere onthulling betreft Wesley Sneijder. Nu reageert Yolanthe op deze uitspraken in een.

Hoe en óf dat wel gaat is een vraag die ze liever niet beantwoordt. Yolanthe heeft een openhartig interview gegeven aan weekblad Wendy over onder andere haar relatie met Wesley Sneijder. Wesley Sneijder zag een einde komen aan zijn huwelijk met Yolanthe.

Met Yolanthe Cabau komt het nooit meer goed. Yolanthe Cabau keeps her lips tight when her marriage with Wesley Sneijder is discussed. Hoewel de vlam tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder nu gedoofd is was dat tien jaar geleden wel anders.

De grote vraag is natuurlijk hoe Yo daar zelf over denkt. Hij moest even mee naar het toilet. De oud-voetballer is openhartig over de fouten die hij heeft gemaakt tijdens zijn huwelijk met Yolanthe en dat hij er veel spijt van heeft.

Following Spanish customs her surname was composed of both her parents surnames. We hebben afgesproken dat we over de details allebei niets zeggen en daar houd ik me aan aldus de actrice. Yolanthe heeft de liefde weer gevonden.

Yolanthe Sneijder-Cabau was born as Yolanthe Cabau van Kasbergen on March 19 1985 in the island of Ibiza in the western Balearic archipelago of Spain to Spanish father Xavier Cabau and Dutch mother Richarda Rici van Kasbergen. Wesley Sneijder verklaarde zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau vorige week publiekelijk de liefde. Yolanthe had pikante verrassing voor Sneijder.

Yolanthe Cabau feliciteert zoon van Wesley. Nu reageert Yolanthe op deze uitspraken in een interview. Dat is zelfs het belangrijkste doel in zijn leven.

Het is 5 maart 2019 als bekend wordt dat de liefde over is tussen Yolanthe Cabau 36 en Wesley Sneijder 37. DIT is de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau. Het komt nooit meer goed zei hij eerder al.

Ze is ook bekend als Yolanthe Sneijder-Cabau Yolanthe Cabau van Kasbergen en Yolanthe van Kasbergen. Ook kleine kalende mannen maken een kans. Yolanthe Cabau houdt haar lippen stijf op elkaar als haar stukgelopen huwelijk met Wesley Sneijder ter sprake komt.

Wesley Sneijder bracht recent zijn onthullende biografie uit. Although Sneijder wants her back Cabau doesnt see a reunion happening anytime soon. Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan.

Voor altijd jouw bonusmama. We hebben afgesproken dat we over de. Wesley and Yolanthe met in 2009 soon after the former Dutch international divorced from his first wife Ramona Streekstra.

We have agreed that we will not say anything about the details and I will stick to that the actress said in an interview with The Telegraph. Het door Kees Jansma geschreven boek kun je ook zien als een soort ode aan zijn ex Yolanthe. Na mijn relatiebreuk heb ik best wel even in een diep dal gezeten.

Ik heb met Wesley afgesproken dat we niet publiekelijk ingaan op onze privésituatie zegt ze daarover. En hoewel er eerder gespeculeerd werd over een hereniging met Wesley Sneijder of een relatie met Robert van der Wallen lijkt het om iemand anders te. De oud-voetballer is openhartig over de fouten die hij heeft gemaakt tijdens zijn huwelijk met Yolanthe en dat hij er veel spijt van heeft.

Yolanthe Cabau houdt haar lippen stijf op elkaar als haar stukgelopen huwelijk met Wesley Sneijder ter sprake komt. Het voormalige koppel laat dinsdag weten dat zij gaan scheiden. Ik ben blij dat Xess en ik een goede band met Wes.

De liefdesverklaringen gaan over en weer. Wesley Sneijder 37 liet vorige week in een aflevering van Villa Oranje weten dat hij hoopt op een verzoening met Yolanthe Cabau 36. Liet Yolanthe Cabau eerder deze maand nog weten te hopen de rest van haar leven maatjes te blijven met haar ex Wesley Sneijder de voetballer stelt vrijdag juist.

Wesley Sneijder 37 liet vorige week in een aflevering van Villa Oranje weten dat hij hoopt op een verzoening met Yolanthe Cabau 36. Opvallend was dat Kleine in. Ondanks de scheiding tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau is de actrice en presentatrice nog altijd dol op de zoon van Wesley Jessey.


Mrs Wesley Sneijder Yolanthe Cabau Snapped On Miami Set Filming No Pain No Gain Goal Com


Four Year Old Son Yolanthe Cabau To Be Seen In New Film Just Say Yes Teller Report


Yolanthe Cabau Wants To Remain Friends With Wesley Sneijder Gossip Netherlands News Live


Wesley Sneijder Yolanthe Cabau Photostream Soccer Stars Celebrity Couples St Tropez


Die Heissesten Spielerfrauen Gala De


Dutch International Und Galatasaray Football Star Wesley Sneijder Entdeckt Mit Ehefrau Yolanthe Cabau Geniessen Sie Ihren Urlaub In Ibiza Featuring Wesley Sneijder Yolanthe Cabau Wo Ibiza Spanien 21 Juni 2013 Stockfotografie Alamy


Yolanthe Prefers Never To Talk About Ex Wesley Sneijder Show Netherlands News Live


Niederlandische Footballler Wesley Sneijder Besucht Eine Pressekonferenz Nachdem Ein Gesundheits Check In Istanbul Sneijder Hat 3 5 Jahre Vertrag Mit Galatasaray Fussball Club Mitwirkende Wesley Sneijder Yolanthe Cabau Van Kasbergen Wo Istanbul


06 09 2018 Voetbal Wesley Sneijder And Yolanthe Sneijder Cabau With Xess Xava And Jessey During The


232 Yolanthe Cabau Sneijder Bilder Und Fotos Getty Images


Super Lig International Wesley Sneijder Muss Seiner Noch Ehefrau Yolanthe Cabau Aufgrund Der Scheidung 19 Mio Von Seinem Vermogen Abgeben Ntv Facebook


Yolanthe Cabau Bio Life Worth Husband Wesley Sneijder


Wesley Sneijder And Yolanthe Cabau Attend The Giorgio Armani Nachrichtenfoto Getty Images


Shocking Yolanthe And Wesley Sneijder Get A Divorce


Wesley Sneijder Yolanthe Cabau Van Kasbergen Yolanthe Cabau Van Kasbergen Photos Zimbio


Wesley Sneijder Continues To Hope For Family Reunification With Yolanthe Cabau Teller Report


Wesley Sneijder Yolanthe Cabau Van Kasbergen Foto Von Darbee38 Fans Teilen Deutschland Bilder


479 Yolanthe Cabau Van Kasbergen Bilder Und Fotos Getty Images


Yolanthe Cabau Wants To Remain Friends With Wesley Sneijder Ruetir

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here